TEST LIMBA ENGLEZĂ PENTRU ADMITERE INTENSIV ENGLEZĂ 2022-2023

Ultima modificare: 18 aprilie 2022 13:05 de Mihai Vasile.

În data de 21 iulie 2022, începând cu ora 9.00, se va organiza TESTUL DE LIMBĂ ENGLEZĂ pentru elevii care, în urma repartizării computerizate din 14 iulie 2022 au fost declarați admiși la Colegiul Național „Vlaicu Vodă” la profilul REAL, specializarea MATEMATICĂ -INFORMATICĂ , iar la înscrierea din perioada 15-20 iulie 2022 au optat pentru specializarea MATEMATICĂ -INFORMATICĂ , INTENSIV LIMBA ENGLEZĂ  .

Testul va consta în:

-probă scrisă , cu durata de 30 de minute (un model de subiect va fi postat pe site-ul scolii la secțiunea ADMITERE 2022)- 40 de puncte

– proba orală , cu durata de 10 minute pentru fiecare candidat -60 de puncte

NIVELUL TESTULUI DE LIMBA ENGLEZĂ ESTE A2 ( Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi)

Rezultatele testului vor fi notate cu ADMIS/RESPINS. Vor fi declarați ADMIȘI ( IN LIMITA UNEI CLASE DE STUDIU) candidații care , în urma testului, au obținut cel puțin 60 de puncte din totalul de 100 de puncte aferent celor două probe de concurs ( scris și oral) și cei care dețin certificatele de limba engleză obținute la  un nivel cel puțin echivalent nivelului A2 ( Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi).

.Repartizarea elevilor în clasa de MATEMATICĂ-INFORMATICĂ, INTENSIV LIMBA ENGLEZĂ se va face în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere la liceu ( rezultatul testului nu va intra în calculul mediei finale)

Lasă un răspuns