Istorie

Patru Elena Gabriela

Profesor grad I

Octavian Ștefan

Profesor grad I

Ștefan Nicolae

Profesor grad I

Patru Elena Gabriela

Profesor grad I

Elena Gabriela PĂTRU (n. 11 iulie 1980, Curtea de Argeș, județul Argeș).

Profesoară de istorie, cu gradul didactic I dobândit în anul 2019.

A urmat Liceul „Electroargeș” între anii 1994-1998, după care și-a continuat studiile la Universitatea din Pitești; în anul 2004 a obținut diploma și titlul de „Licențiat în Istorie, Flosofie, Jurnalism”.

Activitatea didactică s-a desfășurat în cadrul Colegiului Național „Vlaicu Vodă” din municipiul Curtea de Argeș, începând cu anul școlar 2017-2018, dar și în alte instituții de învățământ din județul Argeș.

A obținut rezultate remarcabile cu elevii la concursuri școlare, la nivel local, județean și național.

A participat la simpozioane științifice naționale și internaționale, în cadrul cărora a susținut prezentări, este autor de numeroase articole de specialitate și nu numai.

Octavian Emilian Ștefan

Profesor grad I

Octavian Emilian ȘTEFAN (n. 21 februarie 1976, Ciofrângeni, judeţul Argeş).

Profesor de istorie, cu gradul didactic I, dobândit în anul 2010.

A urmat Liceul „Electroargeș” între anii 1990-1994, după care şi-a continuat studiile la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu; în anul 1999 a obţinut diploma şi titlul de „Licențiat în Istorie”.

A absolvit masterul în profilul „Management educațional” în 2007 în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Activitatea didactică s-a desfăşurat în cadrul Grupului Școlar Auto, al Seminarului Teologic Ortodox „Neagoe-Vodă Basarab” și al Școlii „Mircea cel Bătrân”, din Curtea de Argeș, dar și al Școlii Gimnaziale Oești și al Liceului Corbeni, unde timp de 5 ani (2007-2012) a exercitat atribuții de conducere. În 2003, a început activitatea la Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” Curtea de Argeș.

A obţinut rezultate remarcabile cu elevii la concursuri şcolare la nivel judeţean şi naţional, atât în cadrul Olimpiadei de istorie (nivel județean), cât și al concursurilor de profil (nivel național).

A participat la simpozioane și comunicări şi este autor al unor articole de specialitate publicate, între care: Regimul fanariot în Principatele Române, Istoria locală.

În cadrul unității de învățământ este membru al Comisiei „Om și Societate” și a activat ca evaluator în cadrul mai multor examene de evaluare națională, bacalaureat sau titularizare a cadrelor didactice. Din 2012 este membru al Corpului național de experți în management educațional.